Ruokaa omasta maasta

Velipojan nyyjorkkeri


Ostoskoriin


  • 4 kpl noin 150 g Kotkan Lihamestarien naudan entrecôtea
  • 1–2 rkl margariinia tai öljyä
  • suolaa
  • mustapippuria ronskina rouheena

Anna pihvien odotella huoneenlämmössä puoli tuntia ennen paistamista.
Paista pihviä noin neljä minuuttia per puoli.
Anna huilata foliossa 5 minuuttia ennen syömistä.
Heitä päälle mausteet ja tarjoa pihvi vaikkapa barbeque-kastikkeen kera.

Palkinnot


Nämä makkarat ovat saaneet tunnustusta maailmalla! Kotkan Lihamestareiden tuorelihamakkarat ovat olleet useana vuonna kärkisijoilla kovatasoisessa makkaranvalmistuskilpailussa Englannin Nottinghamissa. Tuliaisina on ollut kulta- ja hopeamitaleita jo viiden vuoden ajan. Maista sinäkin! Makkaroita löydät mm. Kotkan Prisman sekä muiden hyvin varustelluiden kauppojen palvelutiskeistä. Jos teidän kaupan tiskissä ei niitä vielä näy, niin kysykää ihmeessä kauppiaaltanne, asia on varmasti korjattavissa! Kurkkaa myös resepti-idea ja sitten vaan kokkaamaan!