Ruokaa omasta maasta

Mainio maksakastike


Ostoskoriin


  • 500 g Kotkan Lihamestarien naudanmaksaa viipaleina
  • 120 g pekonia
  • 2 salottisipulia
  • 2,5 dl ruokakermaa
  • 2,5 dl vettä
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl valkopippuria
  • ½ tl mustapippuria

Paista maksasiivut kauniin värisiksi voissa. Tuuppaa maksat sivuun ja paista pannulla pilkotut sipulit, voissa tietenkin. Kaiva esiin kattila, lisää kyytiin siivutetut pekonit ja sipulit, ja kuullota hetki miedolla lämmöllä. Lisää vehnäjauho, nesteet ja lopuksi maksaviipaleet. Hauduta herkkua 15 minuuttia ja tarjoa koko perheelle!

Palkinnot


Nämä makkarat ovat saaneet tunnustusta maailmalla! Kotkan Lihamestareiden tuorelihamakkarat ovat olleet useana vuonna kärkisijoilla kovatasoisessa makkaranvalmistuskilpailussa Englannin Nottinghamissa. Tuliaisina on ollut kulta- ja hopeamitaleita jo viiden vuoden ajan. Maista sinäkin! Makkaroita löydät mm. Kotkan Prisman sekä muiden hyvin varustelluiden kauppojen palvelutiskeistä. Jos teidän kaupan tiskissä ei niitä vielä näy, niin kysykää ihmeessä kauppiaaltanne, asia on varmasti korjattavissa! Kurkkaa myös resepti-idea ja sitten vaan kokkaamaan!